Cumpar Ceasuri IWC

iwcCeasuri IWC

Grație departamentelor sepcializate și serviciilor dedicate ale IWC, visele în materie de ceasuri au putut deveni realitate.

Ca marcă de referință pe piața internațională a ceasurilor de lux, IWC se angajează să fabrice piese de ceasornicărie de calitate superioară ireproșabilă. Peste 100 de angajați, dintre care 120 de ceasornicari cu înalte calificări în domeniu, conlucrează la dezvoltarea, fabricarea și distribuția unor ceasuri mecanice de calitate superioară. Având sediul în estul Elveției, IWC deține peste 900 de puncte de distribuție în lumea întreagă, dintre care mai mult de 60 de magazine exclusiviste în orașe precum New York, Beijing, Dubai, Hong Kong, Geneva, Paris și Moscova. Din 2000, IWC face parte din grupul Richemont.

Modelele IWC au marcat istoria ceasurilor de calitate:

Aquatimer Automatique (1967)

Ingenieur Automatique (1955)

Portugaise (1939)

 Da Vinci Beta calibre 21 (1969)

Montre d’Aviateur Spéciale IWC (1936

Portofino (1984)

Tradiția de familie IWC

Cele șase familii de ceasuri IWC, și anume Montres d’aviateur, Portugaise, Ingenieur, Aquatimer, Da Vinci et Portofino, își au rădăcinele într-o tradiție îndelungată. Ele atestă spiritul inovației inginerilor familiei din Schaffhausen de mai bine de patru generații, exprimând toate fațetele expertizei în orologerie a mărcii, de la ceasuri robuste pentru o utilizare zilnică, până ceasuri sport profesioniste și o serie de modele superioare, dotate cu cele mai îndrăznețe complicații. Celor șase colecții de referință IWC li se alătură modele speciale precum Grande Complication sau colecția IWC Vintage.

Când spiritul amercian întâlnește tradiția elvețiană

În 1868, un ceasornicar din Boston, Florentine Ariosto Jones, întemeiază Watch Co. în Schaffhausen, departe de celelelate ateliere producătoare de ceasuri din Elveția francofonă. Proiectul său viza asocierea tehnicilor performante de producție din Statele Unite cu celelbra calitate de artizanat a ceasornicarilor elvețieni. În Schaffhausen americanul identifică locul propice materializării proiectului său : încăperi moderne, o centrală hidroelectrică susținută de Rin, necesară funcționării utilajelor, și, cel mai important, o tradiție ancestrală în orologerie.

IWC și dezvoltarea durabilă

Fabricarea ceasurilor este condiționată de responsabilitatea economică, socială și ecologică, așa cum o demonstrează parteneriatele strategice ale IWC în cele patru colțuri ale globului, fără a neglija proiectele puse în aplicare în intern. Pe plan social, IWC susține proiectul Laureus Sport for Good Foundation, în sprijinul copiilor și adolescenților cu handicap și defavorizați din întreaga lume.

În ceea ce privește mediul, IWC susține Fundația Charles Darwin în demersul de conservare a faunei și florei în insulele Galapagos. De asemenea, IWS utilizează în toate unitățile sale de producție energie verde, recicleaza energia reziduală și supraveghează atingerea neutralității carbonului îm toate activitățile.