Cumpar Ceasuri Hublot

hublot

Ceasuri Hublot

Hublot intră pe piața ceasurilor de lux în 1980, când creatorul său, Carlo Crocco decide să utilizeze cauciucul pentru brățările ceasurilor. Sunt obținute astfel ceasuri « Fusion », înscriindu-se în rândul obiectelor de artă. În 2008, societatea Hublot este cumpărată de liderul mondial al obiectelor de lux, LVMH.

Când cauciucul întâlnește aurulu

Cronograful Hublot Big Bang ilustrează cel mai bine conceputl « Fusion » în materie de ceasuri. Lansat în 2005 la Bâle, exemplarul se bucură de un succes răsunător. Câteva luni mai târziu, exemplarul Big Bang primește o serie de premii de excelență la nivel mondial, precum:

« Prix du Design 2005 »

« Grand Prix d’Horlogerie de la Ville de Genève »

« Prix de la Montre Sport

« Best Oversized Watch »

« Watch of the Year »

În anii următori, modelul Big Bang este declinat sub forma unor exemplare, precum:

Tourbillon

Grande date

 Indication de la réserve de marche

Rattrapante

Conceptul « Fusion » este exploatat mai mult ca oricând în căutarea de componențe inedite, de aliante între materii și aliaje între materiale în colecțiile Hublot. Acestea răspund nevoilor de permanentă modernizare, nealterând conceptul de artă.  Alianța dintre cauciuc și metalele prețioase reprezintă întocmai caracterul îndrăzneț al celui care poartă un ceas Hublot : în fond toți suntem egali, alcătuiți din aceeași materie, însă ne diferențiem prin caracter. De aceea alăturarea aurului lângă cauciuc este o formă de suprem curaj și totodată de simplitate extremă, ridicate la nivelul de artă. Big Bang reprezintă astfel geniul concretizării materiei, întoarcerea la actul pur al creației, la explozia de geniu care se tot extinde sub diverse forme, în felurite direcții. Se ia un element banal precum cauciuc, caracterizat prin elasticitate și se alătură aurului, caracterizat prin prețiozitate și eternitate. Rezultă astfel un produs plin de valențe și simboluri, specific unui caracter puternici și dificil de deslușit.

În 2007, este lansat un nou model Big Bang Plongeur, a treia versiune ca mărime : Big Bang King, cu o carcasa supradimensională de 48 mm, care se adaptează cu ușurință oricărei încheieturi.

În momentul deciziei achiziției unui ceas de lux de calibrul Hublot, cumpărătorul va aștepta întotdeauna caracteristici excepționale în materie de acuratețe a măsurării timpului și a funcției de cronometraj a ceasului.

Hublot răspunde cu precizie acestor așteptări, prin dezvoltarea unor exemplare ce respectă atît propriile cerințe de calitate, cât și toate criteriile impuse de standardele în vigoare, supunând ceasurile la diverse teste în cele mai deosebite situații și aplicate la orice stil de viață.