Cumpar ceasuri Cartier

cartier

Ceasuri Cartier

Creatoare de produse de lux, casa Cartier a reușit să-și atașeze si fidelizeze o clientelă de elită, grație produselor de excepție.

Un parcurs regal

Cartier reprezintă casa de obiecte de lux franceză, întemeiată în 1847 de Louis-François Cartier.

În atelierele Cartier sunt create cu deosebită măestrie bijuterii, poșete, parfumuri, ceasuri și alte accesorii. Preferința redundantă a nepoatei lui Napoleon I, prințesa Mathilde, marchează notorietatea și debutul unui drum spre câștigarea unui renume de prestigiu încă din 1856. Trei ani mai târziu, împărăteasa Eugénie devine clienta casei Cartier.

Primele ceasuri de mână Cartier de damă sunt lansate în 1888, având un succes răsunător în rândul doamnelor și domnișoarelor din înalta societate. În 1902, descendetul familiei creatoare, Pierre Cartier, deschide un magazin de lux la Londra, cu ocazia încoronării regelui Eduard al VII-lea, reușind să devină, doi ani mai târziu, furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Un al doilea brevet de furnizor al Casei Regale este acordat casei Cartier de regele Alfonso XIII al Spaniei. În 1905 Cartier își adjudecă titlul de furnizor al Casei Regale a Portugaliei, grație regelui Carlos, urmând ca în 1907, după lansarea modelului Tonneau, să fie confirmat prestigiul mondial al casei Cartier, prin acordarea brevetului de furnizor imperial acordat de Țarul Nicolas al II-lea al Rusiei. Urmează o serie de alte brevete care cresc presitgiul și notorietate ca marcă de top, acordate de Case Regale din Serbia, Belgia și Egipt. În 1938, Cartier oferă princesei Elisabeth din Anglia unul dintre cele mai mici ceasuri de mână din lume.

Demarând ca bijutier de lux, furnizorul de ceasuri Cartier s-a impus lesne pe segmentul de accesorii de top ca producător de ceasuri de colecție renumite.

Măestria ceasurilor Cartier, la fel ca și arta bijuteriilor, își are izvorul de inspirație în împletirea tendințelor britanice și franceze. Acest melanj între clasicism și avantgradism se concretizează într-o alianță luxoasă. Modele precum « Santos », « Tank »și « Pasha » devin unele dintre cele mai râvnite bijuterii ale ceasornicăriei din lume.

Ceasurile Cartier reprezintă afirmarea unui statut superior, prin împletirea designului de lux, exclusivist, cu precizia elementelor create și asamblate cu o atenție deosebită la detalii, întregind personalitatea celui care îl poartă, într-o experiență unică de conectare la realitatea cotidianului presărată cu elemente exclusiviste.

Ceasuri Cartier

Calibre de Cartier

Pasha de Cartier

Ligne 21 de Cartier

Tank

Santos de Cartier

Baignoire

Tonneau