Cumpar Ceasuri Breguet

breguetCeasuri Breguet

Producătorul de ceasuri Breguet, în prezent membru al Grupului Swatch, este localizat în regiunea elvețiană Vallée de Joux, leagănul orologeriei de top. Maeștrii creatori de ceasuri din atelierele Breguet păstrează aceeași grijă pentru precizie îmbinată cu spiritul inovativ cu care fondatorul brandului, Abraham-Louis Breguet, a anticipat modernizarea industriei ceasurilor în 1975, când este pusă baza orologeriei de top. Ceasurile Breguet devin referința absolută in Haute Horologerie, combinând expertiza de excepție în măestria complexelor modele Grande Complication cu moștenirea istorică care dăinuie în spitirul inovativ, motor al modernizării continue.

Fiecare model excepțional din gama Breguet se remarcă prin același caracter exclusiv mecanic, conservat de primele modele până în zilelele noastre. Perpetuarea spiritului tradițional este posibilă datorită nealterării experienței în orologeria clasică, îmbinată cu tehnica modernă.

Inventivitate si inovatie

Casa de ceasuri Breguet este cunoscut, chiar și de către cei mai aprigi competitori ai brandului, drept contributorul cu cel mai mare aport în dezvoltarea industriei de Haute Horlogerie.

Datorită parteneriatelor strategice de imagine cu instituții culturale de prestigiu, precum Muzeul Hermitage din St.Petersburg, Château de Versailles și muzeul Luvru din Paris, dar și numeroase filarmonici și promotori ai culturii.

Personalitati istorice

De-a lungul existenței Breguet, modelele casei de ceasuri omonime au fost preferate de personalități marcante precum Regina Marie-Antoinette, Napoleon Bonaparte, Talleyrand, Selim III, sultan ak Imperiului Otoman, Caroline Murat, Țarul Alexander I, Regina Victoria, Winston Churchill.

Breguet in literatura

Ceasurile Breguet sunt amintite în operele literare ale lui Stendhal, Mérimée, Pushkin, Balzac, Alexandre Dumas, Thackeray, Victor Hugo, Kuprin, Max Jacob și Patrick O’Brian.

Breguet îi omagiază pe aceștia, creând o linie de stilouri de excepție, extrapolând calitatea și precizia caracteristice modelelor de ceasuri în universul scriptural, ca o mărturie veșnică a calității superioare Breguet.

Seria unica

Entuziaștii ceasornicăriei sunt de acord că fiecare ceas Breguet reprezintă un standard excepțional al artei orologeriei și merită să fie identificat întru posteritate. Încă de la apariția modelelor timpurii Breguet, fiecare exemplar era inscripționat cu un număr unic, pentru a confirma originea și proveniența.

În spiritul acestei tradiții, seria unică de producție inscripționată pe fiecare exemplar Breguet stă mărturie talentului și grijii acordate făuririi ceasurilor generațiilor viitoare.

Semnatura secreta

Datorită succesului mărcii Breguet de la începuturi până în zilele noastre, modelele Breguet au fost ținta copierii ilegale. De aceea, fiecare exemplar este marcat cu o semnătură invizibilă la lumina zilei, dar ușor de reperat de specialiști.

Indicatoarele ceasurilor Breguet se clasează de asemenea ca un element de referință în industria ceasurilor. Designul acestora în formă de mâini, ușor de citit, a fost preluat de alți ceasornicari.

Atât caligrafia deosebită, cât și modul de dispunere a cifreler pe cadranul ceasurilor Breguet stau marturie combinării desăvârșite a funcționalității cu eleganța.

Îmbinarea cadranului pe brățara ceasurilor Breguet este un element de o finețe și tehnologie extraordinare, fiind preluată de asemenea de alți ceasornicari.

Modele de ceasuri Breguet

  • Tradition
  • Classique
  • Classique Complications
  • Marine
  • Héritage
  • Type XX / Type XXI
  • Reine de Naples
  • High Jewellery watches