Cum Functioneaza

Toti cei care doresc sa beneficieze de un profit considerabil in urma vanzarii catre noi a ceasului de lux detinut se pot baza pe o evaluare realizata in baza informatiilor pe care clientul ni le poate oferi despre obiect si a analizei expertilor nostri, care va determina, in cele din urma, pretul corect.

Pentru evaluearea exacta a pretului ceasurilor clientilor, este necesar sa fie luate in calcul toate detaliile existente cu privire la provenienta obiectului. Astfel, in cazul in care inca detineti date exacte, precum cutia si actele ceasului, istoricul de revizii, fotografii detaliate ale seriilor gravate sau fotografii care pot dovedi vechimea obiectului, nu ezitati sa le trimiteti pe adresa suport@cumparceasuri.ro, in vederea inceperii datarii si evaluarii ceasului respectiv.

IMPORTANT: FIECARE CLIENT ESTE INCURAJAT SA NE COMUNICE, PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI DE CONTACT, CARE ESTE PRETUL MINIM PENTRU CARE AR FI DISPUS SA VANDA CEASUL DETINUT. In urma datelor obtinute, in decurs de maxim 24 de ore, echipa noastra va va propune un pret de cumparare, oferit in urma evaluarii realizate de expertii nostri. Urmatorul pas este intalnirea propriu zisa in timpul careia atat noi cat si clientii nostri ne vom asigura de autenticitatea ceasului propus la vanzare iar tranzactia va fi finalizata rapid, clientul primind banii pe loc.

BENEFICII

Serviciul oferit de compania noastra va poate introduce intr-un cerc restrans care monitorizeaza meticulos circuitul acestor bijuterii de colectie pe piata. Avand in vedere ca suntem singura companie din Romania care are capacitatea de a garanta fiecarui client ca obtine pretul corect si net superior concurentei, in momentul in care ni se adreseaza, oferind totodata dovada autenticitatii obiectelor tranzactionate catre noi, profitul fiecaruia va fi peste asteptari.

Totodata, prin folosirea serviciului oferit de compania noastra, aveti posibilitatea de a interactiona si cu alte ramuri ale pietei obiectelor de lux, fie ca este vorba despre cumparare si amanetare de ceasuri de lux, vanzare de ceasuri de lux si chiar tranzactii de acelasi tip pentru aur, argint, diamante, electronice, autoturisme, schimb valutar la cursuri preferentiale, vanzare piese de schimb si accesorii ceasuri de lux. Asa ca nu ezitati sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil pentru a va asigura cel mai bun profit oferit de noi pe aceasta piata!